Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects versions: 1.0.6
    • Fix versions: 1.1.0
    • Components: JBoss
    • Labels:
      None
    • Environment:

      maven 3.0.2, jboss 4.2.3, cargo 1.0.6

      Description

      When switching from 1.0 to 1.0.6, I get the following exception:

      org.jboss.deployment.DeploymentException: Not pointing to a directory, url: file:/C:/Documents%20and%20Settings/X/cargo/installs/jboss-4.2.3-hibernate-3.3-xa/jboss-4.2.3.GA/server/default/lib/; - nested throwable: (java.io.FileNotFoundException: Not pointing to a directory, url: file:/C:/Documents%20and%20Settings/X/cargo/installs/jboss-4.2.3-hibernate-3.3-xa/jboss-4.2.3.GA/server/default/lib/)
      

      This is my maven configuration:

      <plugin>
      <groupId>org.codehaus.cargo</groupId>
      <artifactId>cargo-maven2-plugin</artifactId>
      <version>1.0</version>
      <configuration>
      <wait>true</wait>
      <configuration>
      <properties>
      <cargo.servlet.port>${cargo.http.port}</cargo.servlet.port>
      <cargo.rmi.port>${cargo.rmi.port}</cargo.rmi.port>
      <cargo.logging>medium</cargo.logging>
      <cargo.jvmargs>${cargo.jvmargs}</cargo.jvmargs>
      </properties>
      <configfiles>
      <configfile>
      <file>${project.build.outputDirectory}/deploy/jf-ds.xml</file>
      <todir>deploy</todir>
      <overwrite>true</overwrite>
      </configfile>
      <configfile>
      <file>${project.build.outputDirectory}/deploy/jf-destinations-service.xml</file>
      <todir>deploy</todir>
      <overwrite>true</overwrite>
      </configfile>
      <configfile>
      <file>${project.build.outputDirectory}/conf/jboss-log4j.xml</file>
      <todir>conf</todir>
      <overwrite>true</overwrite>
      </configfile>
      <configfile>
      <file>${project.build.outputDirectory}/conf/login-config.xml</file>
      <todir>conf</todir>
      <overwrite>true</overwrite>
      </configfile>
      </configfiles>
      </configuration>
      <container>
      <containerId>jboss42x</containerId>
      <zipUrlInstaller>
      <url>http://rd.X.com/files/as/${cargo.jboss.zip}.zip</url>
      </zipUrlInstaller>
      <output>${project.build.directory}/console.out</output>
      </container>
      </configuration>
      </plugin>
      </plugins>
      </build>
      </profile>
      

      The file in the attachment (C:\Documents and Settings\X\cargo\conf\conf\jboss-service.xml) contains "%20" while the file generated by 1.0.6 does not and it seems to be the only place that may cause the issue.

        Attachments

          Issue links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                sébastiengérard Sébastien Gérard (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: