Adding users to weblogic server

Description

Hi
I am facing a problem when trying to add uses to my project. My profile works fine without cargo.servlet.users but fails when I use it. I have tried altering the debug port without success

The stacktrace

My maven profile look like this

Activity

Show:
S. Ali Tokmen
September 30, 2017, 8:21 AM

Hi Christoffer

This is interesting - And probably worth sending to the mailing list instead; see here: https://codehaus-cargo.github.io/cargo/Mailing+Lists.html

Regards

S. Ali Tokmen
October 2, 2017, 6:11 PM

The issue is related to cargo.jvmargs. This parameter is applied every time when Cargo invokes Java operation on container.

When you define users then Cargo tries to invoke Java operation on WebLogic processing WLST script with users. This Java operation contains debug definition from cargo.jvmargs and crash on occupied port.

Please try to replace cargo.jvmargs by cargo.start.jvmargs. Values from cargo.start.jvmargs are applied just when application server is starting.

Christoffer Mortensen
October 3, 2017, 9:16 AM
Edited

That seemed to work i little, but now I get this

S. Ali Tokmen
October 3, 2017, 8:49 PM

Hi Christoffer

This is also interesting - And probably worth being followed up in the mailing list instead of the bug trackere.

See here: https://codehaus-cargo.github.io/cargo/Mailing+Lists.html

Regards

S. Ali Tokmen
October 6, 2017, 5:29 AM

Assignee

Unassigned

Reporter

Christoffer Mortensen

Components

Affects versions

Priority

Major
Configure