Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects versions: 1.2.1
    • Fix versions: 1.2.1
    • Components: Module API
    • Labels:
      None

      Description

      When i have a filter with a init-param definition, in the resulting web.xml, this init-param appears twice, which leads to a deployment error on weblogic 10.3.

      E.g.

      <filter>
      <filter-name>DZLoginFilter</filter-name>
      <filter-class> de.dzbw.commons.web.security.ExceptionHandlerFilter
      </filter-class>
      <init-param>
      <param-name> de.dzbw.commons.web.security.LoginFilter.LOGIN_URI</param-name>
      <param-value>/index.jsf</param-value>
      </init-param>
      </filter>
      in each web.xml merges to
      
      <filter>
      <filter-name>DZLoginFilter</filter-name>
      <filter-class> de.dzbw.commons.web.security.ExceptionHandlerFilter</filter-class>
      <init-param>
      <param-name> de.dzbw.commons.web.security.LoginFilter.LOGIN_URI</param-name>
      <param-value>/index.jsf</param-value>
      </init-param>
      <init-param>
      <param-name> de.dzbw.commons.web.security.LoginFilter.LOGIN_URI</param-name>
      <param-value>/index.jsf</param-value>
      </init-param>
      </filter>
      

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              markusdreher Markus Dreher (Inactive)
              Reporter:
              markusdreher Markus Dreher (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: